Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Стил & Гардероб

Karierist.com » Кариеристка » Стил & Гардероб »

Как да се облечете за коледното тържество

Както винаги, зимните празници са настъпили неочаквано. Отваряте си гардероба и ... както винаги нямате подходяща дреха. Това не е ли мъчително за всяка жена?

Защо този проблем се повтаря година след година? Причината е в това, че грешно си подбирате дрехите. Като резултат нищо с нищо не се съчетава и имайки десетки нови дрехи, Вие наистина нямате какво да облечете за празника. Но, за радост, грешките са поправими.

Прекалено издокарана или недостатъчно официалнаОбличате за поредното парти дънки, а хората наоколо като един са издокарани в лъскави дрешки. На друго парти слагате си елегантен дамски костюм и пак изглеждате странно, защото присъстващите до един са облечени във вечерни тоалети. Проблемът Ви е, че все не можете да „улучите” подходяща за случая дреха.

Вариантът, подходящ практически за всякакъв вид зимни партита е елегантна рокля без шарки за жената и тъмен костюм за мъжа. Всяка жена знае за „малката черна рокля”, която трябва да има в гардероба си за всеки случай. В същност, универсалната Ви рокля не задължително трябва да бъде черна. Изберете си неутрален цвят, който най-добре Ви отива и елегантна кройка, която най-добре подчертава Вашата фигура. Можете всеки път да изглеждате различно, ако си подгответе няколко „допълнения” към тоалета – чанти, къси жакетчета, накити и т.н. Сменяйки допълненията, ще променяте изцяло външния си вид.

  

Не се струва да си издокарвате във вечерни рокли и смокинги, ако не сте 100% сигурни, че ще присъствате на подходящо за това облекло парти. Например, балът, връчване на някакви награди, където трябва да минете по червен килим или тържество в посолството на някоя държава.

Глупаво ще изглеждате, ако Вашият кавалер ще се издокара със смокинг, а Вие ще си сложете коктейлна рокля до или над коляно. Мъжете, облечени в смокинг, трябва да съпровождат само жена облечена в дълга рокля и носеща скъпи накити.

Звезда

Това сте Вие. Изгрявате на небето като някоя звездичка и преливате от метал, паети и лъскавите декорации. Разбира се, не всеки ден е празник и Ви се иска да си покачите настроението, като си сложете всичко и наведнъж.

Съществува голяма опасност да привлечете много внимание към себе си – най-вече, за съжаление, не към най-хубавите Ви части от тялото, а към тези, които бихте желали да скриете.

Затова, ако държите да има блясък във Вашата персона, изберете си само един лъскав детайл или се гримирайте с използването на лъскавите допълнения. Това ще бъде напълно достатъчно за да си покачите настроението и да изглеждате очарователно.

Няма какво да крия

Разбира се, Вие имате добра кожа, но защо да показвате на околните 90% от нея? Мини-рокличките, съчетани с маски-деколтета изглеждат чудесно на подиума, но в реалния живот няма ли да изглеждате ... странно? Не стига, че те не остават никакво място за фантазия, а и не са много удачни точно за зимните партита (все пак е студено).

Ако държите да се покажете в пълната си красота, спрете се на рокля или тясна блуза без ръкав или с къс ръкав. Този модел ще подчертава красотата на Вашата кожа, без да изглеждате голи. Големите деколтета също са удачни, но само, ако роклята е с дължина под коляното. Успешен избор ще бъде и полу-прозрачната блуза с подходящо бельо или тясната дълга пола с голяма цепка.

Източник: karierist.com | 17 12 2007 - 03:39
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 19019 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.