Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Стил & Гардероб

Karierist.com » Кариеристка » Стил & Гардероб »

Излъжете огледалото без диета и упражнения

Дали жената, за чието тяло мечтаете, наистина е толкова слаба, колкото ви се струва? Или просто е наясно с триковете за външния вид, с които може да излъже не само огледалото, но и всички останали, включително и вас?

Ако продължават да ви тормозят онези последни 5 или 6 килограма, има още един начин да се справите проблема – с подходящите дрехи, аксесоари, обувки и дори прическа, пише вестник “Монитор”.

Намерете фокусните точки. Огледайте се в огледало в цял ръст. Затворете очи. Какво видяхте първо, след като ги отворихте? Това е фокусната точка в тоалета ви. Подчертайте тази зона, ако е сред тези, които харесвате в тялото си. Ако имате тънка талия, акцентирайте първо върху нея, например с прилепнали и отворени отпред блузи или подобни ризки с разкопчани копчета.

Що се отнася до деколтетата, острите правят фигурата да изглежда по-тясна. Тоалетите, който оставят на показ ключиците също допълват представата за по-малко килограми.

Аксесоарите. Те също помагат за оптическата илюзия. Най-важното е да не прекалявате с тях. Избирайте дълги колиета и гердани и забравете за моделите, опасващи врата. Шал, който се спуска надолу, а не е омотан около врата ви, също създава търсената зрителна измама. Избягвайте коланите, освен ако нямате тънка талия.

Сутиенът може да “свали” до 5 кг. Оказва се, че повечето жени носят погрешен размер. Когато не e по мярка, той се качват на гърба, стои увиснал и не дава подходящата “подкрепа” на бюста им. Точният размер сутиен може всъщност да ви направи да изглеждате с 5 кг. по-слаба – тъй като повдига бюста, разполага гърдите там, където им е мястото, и така разграничава торса от талията и подобрява стойката.

Цветовете. По-тъмните, матови и студени цветове видимо изтъняват фигурата. Като цяло едноцветните дрехи правят силуета по-елегантни. Тук има няколко заблуди, които могат да ви подведат. Не черното е идеалният цвят, а тъмните нюанси на кафявото, тъмносиньото, сивото или дори виолетовото.

Източник: club.bg | 10 10 2007 - 01:29
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 7414 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.