Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Нежененият италианец дава 700 евро годишно, за да търси половинката си

Търсенето на партньор в живота струва на италианците общо 3,5 милиарда евро годишно, или 0,25 на сто от брутния вътрешен продукт на страната за 2006.

Влюбването на италианеца пък струва на джобовете му 700 евро годишно, или колкото дава средно за подаръци, вечери, пътувания и запознанства он-лайн.

Любовните „сметки“ на италианците бяха изчислени от Parship, първата европейска агенция за запознанства он-лайн.

Изследването съпоставя различни нации. Италианците харчат горе-долу колкото французите и германците, но много по-малко от англичаните, които инвестират 17 милиарда паунда годишно в този бизнес.

5,1 милиона необвързани в живота италианци казват, че са в търсене на половинките си. Общият брой неженени мъже и жени на Апенините обаче е 6,8 милиона.

27 на сто от италианските мъже твърдят, че не са се стремили да се срещат с представителки на другия пол през последната година.

19 на сто пък казват, че са имали между 3 и 5 срещи, а 11 на сто – между 6 и 9 срещи.

За сметка на това пък 13 на сто от италианките признават, че са имали над 20 срещи с различни партньори през миналата година.

Общо взето за първата среща с вероятната „Тя“ италианецът не щади средства. Той казва, че е готов да похарчи до 500 евро за нови дрехи, подарък и вечеря.

1,4 на сто от мъжете даже са готови да дадат и по 750 евро, за да се представят, както подобава.

15 на сто от италианците признават, че търсят партньор по Интернет.

Явно обаче традиционните методи надделяват, тай като други 31 на сто от италианците твърдят, че ползват все още за тази цел вечери и партита с приятели.

Източник: prontosofia.com | 22 07 2007 - 00:00
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 7283 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.