Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Още интересни статии

Елизабет II празнува 80 години

Британската кралица Елизабет II, която от 21 април е на 80 г., отново празнува днес своя юбилей на официална церемония. В парада участват 49 самолета на британските ВВС и повече от хиляда войници в парадна военна униформа. Внукът й принц Уилям и снахата Камила обаче отсъстваха.

Празнуван през юни заради по-добрите метеорологични условия в съответствие с традиция, която датира от Едуард VII в началото на XX век, официалният рожден ден на кралицата наистина преминава под ярко слънце.

Десетки хиляди поданици на Нейно величество се стекоха от сутринта, за да видят Елизабет II и съпруга й принц Филип (на 85 г.) как напускат с файтона на кралица Виктория Бъкингамския дворец за парадния двор на конните гвардейци. Тя бе облечена в копринена виолетова рокля, манто и шапка асорти. Придружаваше я почти цялото кралско семейство в коли или кабриолети, теглени от коне.

Не мина незабелязано отсъствието на съпругата на принц Чарлз, която още е в траур за смъртта на баща си, и принц Уилям, който продължава обучението си във военната академия Сандхърст.

В двора на гвардейците кралицата присъства на церемония, по време на която се изнасят знамената на всички батальони и полкове на британската армия. На връщане в Бъкингамския дворец кралицата ще приветства събралите се от своя балкон, заобиколена от близките си.

Източник: dariknews.net | 18 06 2006 - 22:08
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 2391 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.