Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Моята кариера

Karierist.com » Кариеристка » Моята кариера »

Блоговете - златна мина за домакини

Английска домакиня сключи договор с издателска къща, след като писанията й по интернет се превърнаха в неочакван хит.

Вестник “Сънди таймс” съобщава, че Джудит О’Райли ще получи 70 хиляди лири стерлинги, за да издаде роман, базиран на нейния блог в интернет, който е започнала само преди месец и половина.

В “Жена на север” тя разказва за всекидневието си в английското графство Нортъмбърланд. О’Райли се преместила там от Лондон, зарязвайки успешна кариера, за да отгледа на спокойствие трите си деца.

“Сънди таймс” отбелязва, че интернет страницата на Джудит О’Райли е станала толкова популярна заради елегантния стил на писане, но и защото тя има необходимите връзки в мрежата. В средата на януари информация за нейния блог се появи на уебсайта на депутата от управляващата Лейбъристка партия Том Уотсън.

Там тя е била забелязана от известния английски политически коментатор Йън Дейл, който пък направил линк към блога на своя сайт. Това от своя страна привлякло интереса на американския писател Андрю Съливан, предизвикало порой от американски кликвания върху “Жена на север” и в крайна сметка довело до договора с “Вайкинг Пенгуин”.

Източник: dariknews.net | 22 04 2007 - 09:21
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 3917 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.