Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Мъже

Karierist.com » Кариеристка » Мъже »

Германците вече си търсят половинка според кръвната група

В Германия набира скорост нова услуга – намирането на любим според кръвната група. Оригиналният начин за запознанства предлага щутгартската компания Single-Service. В края на краищата, “жизнените ни сокове” също говорят много за характера, а това може да се окаже полезно в търсенето на мечтания партньор, пише немският вестник Bild.

“Неотдавна членовете на нашия клуб за запознанства получиха възможността да добавят към информационните си анкети и данни за кръвната си група. Това е допълнителен шанс за откриването на подходящ партньор именно по този критерий”, посочва прессекретарят на Single-Service, Рон Шлезинджър.

От 285 000-те членове на сайта за запознанаства от немскоговорящите страни, от предложението са се възползвали вече около 14%. Сред тях е и 25-годишната Мириам от Долна Саксония. Младата жена се регистрирала в сайта през юни и е във възторг от новата възможност. “Вече съм опитвала какви ли не езотерични способи и мисля, че идеята с кръвните групи е наистина многообещаваща”, смята изучаващата моден дизайн германка. Самата тя е нулева кръвна група (I-ва група според немските стандарти, б. пр.).

Особеностите на характера, които Single-Service приписва на различния вид кръвна група, се основават на теорията за личността и кръвната група на японския изследовател и писател Тошитака Номи (Toshitaka Nomi), написал множество книги по въпроса.

Най-общо типовете характер според кръвната група са следните:

Тип 0

Рационален и целенасочен, с ясни и недвусмислени желания, склонен към властнически взаимоотношения, знае как да се възполза от шансовете си, не понася да бъде подчинен или зависим, изразителен. Плюсове: здрав, идеалист, целеустремен, проницателен/далновиден, спортна натура и секси. Минуси: абсолютен кариерист, ревнив, завистлив, алчен, ненадежден, натрапчив любовник, не може да си затвори устата.

Тип A

Внимателен към всички подробности, предпочита мирните и спокойни взаимоотношения, трудно се доверява на хората, съблюдава социалните правила и табута, смята обществените порядки за важни, въздържа се от спонтанни действия и не дава воля на чувствата си. Плюсове: дисциплиниран, методичен, почтен, миролюбив, изтънчен, любезен, светски човек. Минуси: придирчив, егоистичен, потаен, песимист, не се приспособява лесно, безрасъден, когато е пиян.

Източник: bgfactor.org | 13 02 2007 - 22:25
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 7722 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.