Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Мъже

Karierist.com » Кариеристка » Мъже »

В какви мъже да инвестирате

1.
Както не съществува идеален инвестиционен инструмент, така не съществува и идеален мъж.

2.
Всички мъже, също както и инвестиционните инструменти, притежават три най-важни характеристики – надеждност, ликвидност и доходност.

3.
Надеждните мъже като правило имат ниска доходност. Мъжете с големи доходи са ненадеждни. Ненадеждните мъже с ниска доходност са неликвидни. От тях е много трудно да се отървеш.

4.
Надеждните и доходни мъже са изключително ликвидни. Проблемът е там, че е много трудно да се намерят и още по-трудно да се задържат в инвестиционния портфейл.

5.
Високото търсене на надеждни и високодоходни мъже води /понякога внезапно/ до това, че те губят или своята надеждност, или своята доходност.

6.
Диверсифицирайте. За избягване на големите жизнени загуби при разумна доходност се препоръчва 70% от времето да се влага в надеждни, нискодоходни мъже, 25% в няколко високодоходни и не повече от 5% в надеждни и високодоходни.

7.
Ако внезапно ви се представи възможност да завладеете контролния пакет на надежден и високодоходен мъж, това значи, че някъде нещо не забелязвате.

Източник: insurance.bg | 16 12 2006 - 03:41
Към тази статия има 2 коментара | Прочетена 6144 пъти
Виж коментарите
Още статии в тази рубрика

Вашите коментари към "В какви мъже да инвестирате":


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.