Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Мъже

Karierist.com » Кариеристка » Мъже »

Мъжете бройкат жени 43 минути дневно

Средностатистическият мъж отделя по 43 минути на ден, за даотправя нежни погледи към 10 различни жени, пише в. “Дейли мейл”, позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 3000 британци.

Времето, прекарано в съзерцание на различни представителки на слабия пол се равнява на 293 часа – близо 11 дни годишно – или около една година от живота на мъжете на възрастта от 18 до 50 години.

“Една година е доста дълго време за взиране с очи в представители на противоположния пол”, казва Марк Айрланд, говорител на центровете “Kodak Lens Vosion”, поръчали изследването, цитиран от БТА.

За сравнение – жените отделят 20 минути дневно, за да се заглеждат по мъже. Пред това време дамите хвърлят погледи на шестима различни мъже.

Данните от допитването сочат, че на повечето хора им е приятно другите да ги заглеждат. Близо 16 процента от жените обаче се чувстват неудобно, а 20 процента от тях се притесняват от мъжките погледи.

Източник: standartnews.com | 5 08 2009 - 10:33
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4379 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.