Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Мъже

Karierist.com » Кариеристка » Мъже »

Как най-лесно да спрем хъркането на партньора си?

Като отидем да спим в другата стая, разбира се. Преди това обаче сте свободни да опитате и с:

Предложете на вашия партньор (ако все още можете) вместо да лежи по гръб, да се обърне на една страна. Така вдишванията му ще са непрекъснати и няма да звучат толкова страшно.

Помогнете му да свикне с използването на възглавница, колкото и да му е трудно. Когато по този начин повдигне главата си, въздухът ще влиза по-лесно и ще намали хъркането.

Преди лягане го накарйте да приеме две чаени лъжици мед (не ви интересува дали обича или не). Те ще прочистят гърлото му и поне през първите часове от нощта ще си осигурите спокойствие.

“Наливайте” го с млечни продукти. Някои от тях предизвикват отхрачване на насъбралите се в гърлото секрети и подобряват дишането.

Ако и това не помогне, препоръчайте му да започне да пие хапчета за хъркане (вече има такива и в България). Някои от тях помагат, други-по-скоро не. Длъжни сте да опитате, нали?

Успех!

Източник: yellow.bg | 24 03 2009 - 23:00
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 7032 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.