Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Дом & Семейство

Karierist.com » Кариеристка » Дом & Семейство »

Британец с алергия към жена си

Британец, който твърди, че е алергичен към жена си, казва, че се обривал всеки път щом се приближи до нея.

45-годишният Дарън Янг има алергия към съставките, които често се използват в кремовете и лосионите за тяло. Пулсът му рязко се ускорява и дори сърцето му може да спре, а тялото му се издува, ако влезе в контакт с химическото вещество полиетиленгликол.

Янг, който е автобусен шофьор от Спротброу, Южен Йоркшир, твърди, че може да се приближи до съпругата си Сю, само ако не си е слагала никакъв крем.

“Когато стане време да си лягаме, Сю не се нуждае от главоболие като извинение. Тя просто казва, че е използвала лосион за тяло и че той може да ме убие. Не е само при Сю, мога да получа алергична реакция дори ако отида в кръчма или ресторант и седна на място, на което преди това е седяла жена. Лекарите не знаят защо това се случва внезапно”, разказва Янг пред британския таблоид “Сън”, цитиран от БГНЕС.

Той открил проблема, когато му били инжектирани стероиди, съдържащи полиетиленгликол, за лечение на проблем със стъпалото. Лицето му се издуло, сърцето му спряло и се наложило да бъде реанимиран. Сега той трябва да внимава какво пипа и постоянно си носи лекарства.

Източник: standartnews.com | 4 11 2009 - 07:40
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4437 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.