Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Дом & Семейство

Karierist.com » Кариеристка » Дом & Семейство »

Как да направим гардероба си по-ароматен?

Свежи аромати. Ароматните води, като лавандуловата, например, са прекрасен начин да вдъхнете божествен и в същото време дълбок аромат на дрехите си. За целта добавете ароматната вода във тази за гладене и прекарайте ютията по дрехите. Това е прекрасно “лечение” за дрехите, които са били прибрани в гардероба за цял сезон.

Дилемата за сутиена

Банелът на сутиенът Ви показва ли се след няколко носения? Може би е заради начина, по който го слагате в гардероба. Ако закачате сутиена на закачалка, ще предотвратите огъването на банела и евентуалното му поакзване.

Перфектната покупка

Ако намерите черни панталони или пола, които да ви стоят добре, помислете дали да не си купите повече от един чифт. Черното често избелява след известно време, но с покупката на повече от един чифт ще “удължите” периода на амортизация на дехата. Плюс това черното никога не излиза от мода.

Премахване на петна

Ако сте се опитвали безуспешно да премахнете петно от велуреното си палто или пола, можете да опитате следното – много леко натъркайте петното с точило за нож.

Бърза поправка за разхлабените копчета

Ако конецът на копчето ви се е разхлабил, а нямате време да го зашиете, сложете малко безцветен лак за нокти върху него като временно решение.

Източник: actualno.com | 20 08 2006 - 00:42
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4307 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.