Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Дом & Семейство

Karierist.com » Кариеристка » Дом & Семейство »

Свекървата - 5 лесни начина да я зарадваме

Джадала Мария

Битуват мнения, митове и легенди, вицове и поговорки за свекървите. Какви били, какви не били … При всички случаи добре е да сме в позитивни отношения с майката на своя партньор, нали?! Битуват мнения, митове и легенди, вицове и поговорки за свекървите. Какви били, какви не били … При всички случаи добре е да сме в позитивни отношения с майката на своя партньор, нали?!

Ето и пет лесни начина да станем по-близки или да зарадваме възрастната жена, отгледала любимия, без да се напрягаме излишно. Подобно нещо би я зарадвало и би оказало благоприятен ефект върху взаимоотношенията в цялото семейство!

Изведете я на кино


Сигурно не е ходила на кино отдавна, а винаги има филм, който да е подходящ. Проверете програмите, подберете ден и час, поканете я – ще видите, че ще се зарадва!

Изведете я на пазар


Кой не обича да пазарува, но не обикновенно пазаруване до близкия супермаркет – изведете я по магазините, под предтекст да ви е консултант в избора на нов тоалет или просто ей така, без цел, със сигурност не е и припарвала до вашите любими магазини, а това е един добър начин да се сприятелите.

Изведете я на излет

Ако разполагате с повече свободно време и ако тя е благосклонна към подобен род физически натоварвания – изведете я на излет. Можете да вземете и кучето й (ако има) или някоя своя или нейна приятелка.

Поканете я на гости


Това е по-тривиален начин да станете по-близки, а ако не ви се говори много с нея, поканете и съседката си – така женското парти у дома ще се отдаде основно на клюки, в които лесно ще избегнете нежелани теми.

Подарете й нещо


Може би най-лесният начин да я за радвате, без да жертвате от собственото си време е да й подарите нещо. Може да изработите сама например сладки и да й ги занесете добре пакетирани или да направите подарък с кошница, пълна с различни видове подправки, или пък покривка или пък нещо друго, което смятате, че ще й хареса.

Източник: az-jenata.com | 26 06 2006 - 00:20
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4958 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.