Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Красота & Здраве

Karierist.com » Кариеристка » Красота & Здраве »

Ливан - център на пластичната хирургия в Близкия изток

Ливан се е превърнал в център на пластичната хирургия в Близкия изток, пише БГНЕС.

Сочните устни на Анджелина Джоли или носът и гърдите на ливанската секс бомба Хайфа Уенбе – е въпросът пред арабските жени, които със снимки на идолите си в ръце се стичат в Ливан, станал център на пластичната хирургия в Близкия изток.

Бумът на пластичната хирургия започна през 2000 година в Ливан, когато стана дестинация за туризъм с тази цел в Близкия изток, обяснява пластичният хирург Тони Насар. Насар е собственик на Клиника по естетика в Бейрут.

Мъже и жени от богатите на петрол арабски държави идват на тълпи да поправят носовете си, да повдигнат задните си части и да уголемят гърдите си в Ливан, привлечени от репутацията на хирурзите в страната, ниските цени, хубавото време и вълнуващия нощен живот.

Няма официална статистика, но експерти в сферата твърдят, че годишно в Ливан се извършват 1 милион и 500 хиляди пластични операции.

Източник: dariknews.bg | 8 11 2007 - 23:45
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4282 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.