Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Красота & Здраве

Karierist.com » Кариеристка » Красота & Здраве »

Тежките обици са опасни

От няколко години големите обици са много модерни. Няма значение дали са кръгли или овални, само да са впечатляващи, съветват стилистите и не обръщат внимание на предупрежденията на лекарите – големите обици може лошо да влияят на слуха.

От носенето на прекалено големи обици, дупките на меката част на ухото може да се разшири толкова много, даже и да се цепне. Поради тази причина , някой от дамите посещават пластичен хирург, където искат да се “подсили” меката част на ухото, за да може да носят големи обици.

Въпреки това лекарите предупреждават, че освен естетически, може да се появят и сериозни здравословни проблеми. След като се цепне дупката на ухото, може да се стигне и до инфекция, кървене, но също така и до загуба на слуха, твърдят специалистите. Големите обици носете само на официални случаи, съветват лекарите.

Източник: news24.bg | 22 03 2009 - 23:00
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 2420 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.