Какво ви чака по време на интервю за работа? Със сигурност потенциалния работодател ще иска да се запознае с вас по-добре и да прецени, дали ще можете успешно да изпълнявате задълженията на работното място, за което кандидатствате. Искаме малко да ви помогнем да се представите възможно най-добре. Тук ще намерите нашите съвети за добри отговори на най-разпространените въпроси по време на събеседването за работа.

Въпрос по време на интервю за работа: Какво Ви мотивира в работата?

Задавайки този въпрос човекът, който провежда интервю за работа, се опитва да разбере какъв е подходът ви, ключът към успеха във Вашата работа, и да прецени дали при положение, че бъдете нает на работата, фирмата ще може (и ще иска) да Ви осигури достатъчно мотивация.

Въпроси по време на интервю за работа

Въпрос по време на интервю за работа: Какво е най-голямото Ви постижение на тази работа (тази длъжност)?

Вашия потенциален работодател със сигурност ще иска да разбере какви постижения и успехи сте имали на предишното си работно място.

Въпроси по време на интервю за работа

Въпрос по време на интервю за работа: Колко часа на ден / седмица работите?

Внимавайте какво отговаряте на въпроса за обичайното Ви работно време. Със сигурност не искате да Ви помислят за работохолик или напротив, за лентяй.

Въпроси по време на интервю за работа

Въпрос по време на интервю за работа: Какви са (били) Вашите задължения на предишното работно място?

Логично е потенциалния работодател да ви пита по време на интервю за работа за вашите служебни задължения, които сте изпълнявали или изпълнявате в момента на работното си място. Как най-добре да отговорите?

Въпроси по време на интервю за работа

Въпрос по време на интервю за работа: Разкажете нещо за себе си, представете се

Как мислите, първо какъв въпрос най-често се задава по време на интервю за работа? Точно този -Разкажете за себе си, представете се.

Въпроси по време на интервю за работа

Въпрос по време на интервю за работа: Защо имате голямо прекъсване в трудовия си стаж?

Този въпрос със сигурност ще чуете по време на интервю за работа, ако в трудовата си книжка имате прекъсване на стажа от няколко месеца. Колкото по-голяма е празнината в стажа Ви, толкова по-достоверно трябва да бъде обяснението Ви.

Въпроси по време на интервю за работа

Въпрос по време на интервю за работа: Какво сте правили след като сте напуснали последната си работа?

Въпросът може да бъде зададен не само за времето след последната Ви работа, а и за всяка празнина& в трудовия Ви стаж. Вероятността по време на интервю за работа да Ви питат за това с какво сте се занимавали докато не сте работили, е много голяма.

Въпроси по време на интервю за работа

100 въпроса, които могат да Ви зададат по време на интервю за работа

Всеки от нас поне веднъж в живота си е преминал изпитанието, наричано интервю за работа. Работодателите са различни и всеки от тях има собствена любима тема за измъчване на кандидатите за работа.

Въпроси по време на интервю за работа 12