Text: -A A +A

Задавайки този въпрос човекът, който провежда интервю за работа, се опитва да разбере какъв е подходът ви, ключът към успеха във Вашата работа, и да прецени дали при положение, че бъдете нает на работата, фирмата ще може (и ще иска) да Ви осигури достатъчно мотивация.

Фото: Flickr

Няма правилен и неправилен отговор на въпроса за мотивацията Ви в работата. Отговаряйки на този въпрос трябва да разкажете за нещата, които наистина Ви мотивират за добра работа и да посочите някакви примери.

Не бихме могли да посочим точните отговори, които да са подходящи точно за Вас, защото всеки човек е много индивидуален. За някои от Вас, биха могли да бъдат удачни някои от посочените по-долу примерни отговори:

  • Бях отговорен едновременно за няколко проекта, които изпълнявах заедно с екипа си. Ние успяхме да приключим всичките проекти много успешно и по-рано от определения срок. Бях амбициран да организирам работата на екипа си по начина, позволяващ да постигнем много добър резултат в максимално кратки срокове. Удовлетворен съм, че успях да постигна това.
  • Винаги имам желание да върша работата си много добре, без значение на каква длъжност се намирам. Мотивира ме желанието ми да стана най-добър в работата си. Получавам голямо удовлетворение от успеха си и се стремя той да допринася за успеха на цялата фирма, в която работя.
  • Аз винаги се стремя да гарантирам на клиентите на фирмата, в която работя, че ще им осигуря максимално добро обслужване, което е по силите ми. Смятам за важно клиентите ни да останат доволни от обслужването, което се предлага от фирмата, в която работя и получавам лично удовлетворение, когато го постигам.
  • Винаги съм се стремял да се развивам като специалист и професионалист в работата си. За мен е много мотивиращ фактът, че фирмата признава моите постижения в работата.

Успех!

Прочетено: 30,341 пъти Източник на статията: Портал Кариерист | 09.04.2014г.