Управление и развитие на кариерата »

През целия си професионален път - от старта на кариерата ви и до пенсионирането, ви се налага да развивате кариерата си в нужното направление (към върха, разбира се). Тук ще намерите информация, съвети и ресурси, които ще ви помогнат да управлявате и развивате кариерата си по най-успешния за вас начин.
Търсите универсален професионалист? Наемете на работа майка.

Търсите универсален професионалист? Наемете на работа майка.

Традиционно се смята, че не е добра идея по време на събеседване за работа да подчертавате, че сте майка. Но фактът, че за жените материнството е най...

Нова работа »

Започването на нова работа винаги е голямо изпитание. Как ще се справите? Как ще се разбирате с новите си колеги и началници? Какво очаква вашата кариера на новото работно място? В тази рубрика ще намерите полезни съвети, пожелания и трикове, които ще ви помогнат да се представите възможно най-добре.
Аз съм нов работник. На кого да се усмихвам?

Аз съм нов работник. На кого да се усмихвам?

Сигурно всеки от нас познава случаите, когато нов работник не успява да работи добре със своите нови колеги и е принуден да напусне. Как да успеете...

Проблеми в работата »

Отиването ви на работа всеки ден може да бъде приятно или ... мъчително задължение. Отношенията ви с началниците и колегите могат да превърнат работата, която обичате, в заниманието, което не понасяте. Вижте, как можете да се справите с проблемите си на работното място и как да направите личния си живот независим от неприятностите, които имате в работата.
10 причини защо ви трябва да имате лош началник

10 причини защо ви трябва да имате лош началник

Отделете една минута, за да помислите за най-лошия шеф, който някога сте имали. Комуникацията с лош началник ви е научила на много полезни неща.

Лично развитие »

Успехът на вашата кариера зависи от това, каква личност сте, от вашата енергия, активността и желанието за успех. В тази рубрика ще намерите съвети за това, как да организирате личното си време, да се развивате като личност и да имате кариера, която наистина искате.
Конкретните цели помагат да имате по-успешен живот

Конкретните цели помагат да имате по-успешен живот

Вие работите усърдно, но животът ви изобщо не става по-добър? Нищо не се променя, а някои неща дори се влошават. Защо става така? Може би наистина не...