Мениджмънт: Как да управлявате хора, когато не обичате да го правите?

Може би сте от тези мениджъри, които обичат своята работа, но мразят да управляват хора? Можете лесно да се справите с този проблем, ако намерите правилен подход към своите служители.

Аз съм ръководител

HR практика: Най-странните въпроси, които хората задават по време на интервю за работа

Потенциалните работодатели не са единствените, които могат да задават объркващи въпроси по време на събеседване. Някои кандидати за работа също могат да изпъкнат в тази област. В HR практиката се случват наистина неочаквани неща!

Аз съм ръководител 4

4 причини да се провеждат корпоративни партита

Всяка фирма търси начини да се намалят разходите. Въпреки естественото желание да се спестят пари по най-лесния начин, не бива да се отказвате от корпоративните партита. Това не е просто харчене на фирмени пари – това е добра инвестиция в персонала.

Аз съм ръководител 4

Служител човешки ресурси

Служителите, човешки ресурси поддържат и актуализират досиетата на личния състав, като например информация за служебни прехвърляния и повишавания, оценки за качеството на работата, взети и натрупани отпуски на служители, заплати, квалификация и обучение.

Професии и длъжности

Ръководител по управление на човешките ресурси

Ръководителите по управление на човешките ресурси планират, управляват и координират политики относно персонала, индустриалните отношения, здравословни и безопасни условия на труд на предприятия или организации или управляват дейности на предприятия, които предоставят такива услуги.

Професии и длъжности

Специалист по управление на персонала и кариерно развитие

Специалистите по управление на персонала и кариерно развитие осигуряват професионални бизнес услуги, свързани с човешките ресурси, като набиране, назначаване и развитие на персонала, професионално анализиране и ориентиране.

Професии и длъжности