7 начина да работите по-успешно

Повечето от нас завиждат на късметлиите, които пристигат на работното си място бодри и веднага активно се захващат за работа. Тези ведри работници не спират да работят през целия ден и успяват да свършат една камара работа. Като следствие от това, те повишават реномето си в очите на ръководството.

Лично развитие

Класически съвета за работещите в офис

Искате малко почивка на работното си място, но така, шефът да не забележи? Ако искате, значи нашите съвети са точно за Вас!

Управление и развитие на кариерата

Не се излагайте пред шефа си

Да допадате на шефа си е начинът да си осигурите комфорта на работното място, а и възможността да развиете професионалният си потенциал без пречки. Разбира се, не бива да дразните излишно ръководството, да се намесвате там, където не Ви е работа. Не следва да се излагате, показвайки своята некомпетентност и да изглеждате в очите му като непрофесионалист.

Управление и развитие на кариерата

Моят колега мирише на умрял лебед

Отиваш на работа с мисълта за НЕГО. Напускаш работното място с тиха радост, че днес няма да ГО видиш повече. Гониш мисълта за НЕГО през почивните дни, но ГО сънуваш в кошмарните си сънища. Това е той - КОЛЕГАТА. Как да се бориш с досадните неща на работното място?

Приложна психология