Text: -A A +A
Четете още в Кариера: тестове, Образование & Квалификация

Тестирането е добра възможност да получите реална и обективна оценка на своите професионални и психологически възможности. За работодателите това е възможност да оценят персонала си или кандидатите за работа в тяхната фирма.

Фото: stock.xchng

В България има много фирми, извършващи тази дейност – най-вече тези, които се занимават с посредническа дейност при наемане на работа, извършващи квалификационно обучение и консултантски фирми в областта на човешките ресурси. Разбира се, тестирането и диагностиките се правят срещу заплащане. Но къде бихте могли да го направите напълно безплатно?

Има няколко места в мрежата, където бихте могли да се тестирате или да направите теста безплатно:

Сайтът е на английски език. Предлаганите оценочни тестове са над 600 вида. След преминаването на теста ще Ви се издаде сертификат, който потвърждава Вашите знания и умения.

Разнообразни тестове за професионална ориентация и оценяване на знания и умения. Подбор и оценка на служители във фирма. Издаване на сертификат след оценка на компетентностите.

Тестиране на специалисти в областта на информационните технологии /компютърна грамотност, операционни системи, офис пакет, интернет и web-дизайн/.

Добра възможност за работодателите, които не притежават добра компютърна грамотност, да направят оценка на компютърните познания на кандидатите за работа във фирмата. Успешно преминалите оценката получават сертификат.

Тестът MAPP разкрива вродената Ви мотивация, интереси и професионални таланти. Безплатният пробен тест показва само част от резултатите от вашата оценка под формата на модел. Оценката, която ще получите, съдържа скрити полета, в които вместо текст са изобразени тирета (_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ), с цел да бъде илюстриран обема информация, който може да бъде показан при закупуване на някой от платените варианти на теста.

Четете още в Кариера: тестове, Образование & Квалификация
Прочетено: 33,052 пъти Източник на статията: Портал Кариерист | 17.10.2006г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!Коментари

Пазете се от лицето Марио Иванов. Наркозависим е и е обигран в извършването на измами.


Извършва значителни по размер измами – многократно е викан и задържан в службите. Профилът му е на социопат, който обича жените и прави всичко възможно да си набави средства посредством финансови измами. Марио е бил на разпити в СДВР много пъти като срещу него има много досъдебни производства.


Аз работех за него, откровен женкар, нищо друго не го интересуваше.


Добави коментар