Започването на нова работа винаги е голямо изпитание. Как ще се справите? Как ще се разбирате с новите си колеги и началници? Какво очаква вашата кариера на новото работно място? В тази рубрика ще намерите полезни съвети, пожелания и трикове, които ще ви помогнат да се представите възможно най-добре.

Аз съм нов работник. На кого да се усмихвам?

Сигурно всеки от нас познава случаите, когато нов работник не успява да работи добре със своите нови колеги и е принуден да напусне. Как да успеете да станете член на екипа?

Нова работа 4

Изпитателен срок: Как да стабилизирате своето положение на новата работа за 100 дни

Първите 100 дни са най-важните на всяко ново работно място. Това е срокът, който ще Ви позволи или да стабилизирате своето положение или да не успеете да преминете изпитателният срок. Как трябва да действате, за да се представите в най-добра светлина? Какво не бива да правите в никакъв случай? Това ще Ви разкрият нашите 22 препоръки за действие.

Нова работа 3

Добър ли е Вашият началник за Вас?

Започвате нова работа или, може би, са Ви назначили на нова длъжност и вече имате нов началник? Като резултат, трябва да строите нови професионални отношения с човек, когото още не познавате добре.

Нова работа 3

Умението да влезеш в нов колектив – подгответе се предварително

Ще разгледаме уменията за ситуативно поведение или, с други думи, способността при определени обстоятелства, ограничени с определени времеви рамки, бързо и ефективно да се вземат необходимите решения.

Нова работа 4