Иванка Петрова
България, София 1000,
ул. „Граф Игнатиев” №1 ап.111
Тел. 123/456789


Е-mail: myemail@myemail.com
До
Управителя на
XYZ ООД.
гр. София
 

Уважаема госпожо Иванова,

С настоящето писмо бих искала да изразя своя интерес към обявената от Вас свободна позиция за длъжност “Управител на магазин" в гр. София.

Имам богат и разнообразен опит в областта на търговията и съм сигурна, че притежавам необходимите умения за успешното управление на голям търговски обект от Вашата верига магазини. През последните три години работя, като управител на магазин за хранителни стоки, а преди това три години ръководих отдел за хранителни стоки в един от магазините от голяма верига супермаркети.

Познавам добре търговските процеси, които се извършват в голям търговски обект. Притежаваното от мен образование в областта на счетоводството ми позволява добре да се справям с ръководството на финансовите и стоковите потоци. Успях успешно да организирам дейността на магазина, който ръководя в момента, от самото му откриване и достигнах високи показатели на продажбите. Разбирам, че размера на печалбата е най-важния показател за дейността на търговски обект, затова отделям специално внимание върху възможностите да се намалят ненужните разходи и да се повишат продажбите. Силната ми страна е оптимизирането на процесите в магазина. През последната година в магазина, който ръководя в момента, е въведена разработената от мен система за управление на стоковите потоци, която позволи ефективно да се следят складовите наличности и да се предотврати натрупването или недостига на необходимите артикули. Бих се радвала, лично да Ви запозная с ефектите от прилагането на системата и със своите идеи за нейното прилагане във Вашия магазин.

През годините ръководна работа, придобих ценен опит в създаването, ръководенето и организирането на всекидневната работа на екип от служители. Смея да кажа, че съм добър екипен работник и винаги поддържам добри работни отношения, както със своите ръководители и подчинени, така и с клиентите и доставчиците на магазина. Притежавам висока енергия за работа, умея да организирам и подреждам работата си по приоритети, винаги се стремя към подобрения на работното си място.

Предварително искам да изкажа благодарност за отделеното внимание и време. Ще се радвам, да имам възможността лично да обсъдим перспективите ми за работа в “XYZ”ООД. Можете да се свържете с мен по удобен за Вас начин и в удобно за Вас време.

Приложение: Автобиография, препоръчително писмо.

С уважение, (подпис)
Иванка Петрова

10.02.20** г.
гр.София

Прочетено: 57,834 пъти Източник на статията: Портал Кариерист | 31.08.2009г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!