Иван Петров
България, София 1000,
ул. „Граф Игнатиев” №1 ап.111
Тел. 123/456789
Е-mail: myemail@myemail.com


До
Управителя на
XYZ ООД
гр. София
 

Уважаеми господине/госпожо управител,

Бих желал да кандидатствам за длъжността “Продавач-консултант” в магазина за спортни стоки, която сте обявили на 01.02.20** г. в all**jobs.com.

Обявената от Вас позиция представлява интерес за мен, защото имам лични интереси в областта на спорта и бих се радвал да работя в един от най-големите спортни магазини в града.

Имам опит за работа на рецепция на спортен клуб, където в моите задължения влизаше продажбата на рекламните стоки на клуба. Справях се много добре, както с обслужването на клиенти, така и с продажбите, затова съм сигурен, че ще се справя отлично със задълженията си на продавач-консултант, въпреки че нямам опит за работа в магазин. Сигурен съм, че ще успея добре да разбера потребностите на клиентите на магазина и да ги насочвам към търсените от тях стоки. Мисля, че фактът, че съм активен спортист, може да бъде допълнително предимство пред другите кандидати за работното място. Вярвам, че ще се справя отлично с възложената ми работа.

Определям себе си, като отговорна и позитивна личност. Винаги, добре съм се разбирал с колегите си и съм сигурен, че мога да стана добър член на Вашият екип.

Към писмото си прилагам своята автобиография. С удоволствие, ще Ви предоставя допълнителна информация, ако се нуждаете от такава - по телефона, електронна поща или по време на лична среща. Можете да ми се обаждате по всяко време на тел. 123/ 456789 или на E-mail: myemail@email.com

Приложение: Автобиография

С уважение, (подпис)
Иван Петров

10.02.20** г.
гр.София

Прочетено: 95,143 пъти Източник на статията: Портал Кариерист | 31.08.2009г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!