Иван Петров
България, София 1000,
ул. „Граф Игнатиев” №1 ап.111
Тел. 123/456789
Е-mail: myemail@myemail.com


До
Изпълнителния Директор на
XYZ ООД.
гр. София
 

Уважаеми господин Иванов,

Бих желал да кандидатствам по обявата за началник на отдел “Човешки ресурси”, публикувана в abcjobs.com на 1 февруари 20** г.

Вашата обява ме привлече с това, че предлага възможност за развитие в областта, в която работя и в момента. Дългогодишния ми трудов стаж е предимно в областта на човешките ресурси и за мен ще бъде удоволствие да докажа, за пореден път, качествата си на професионалист.

Благодарение на работата, която успешно изпълнявам през последните години, успях да придобия отлични професионални умения, които се изискват за работа в областта на управлението на персонала. Освен, че притежавам образователна степен в областта на човешките ресурси, аз непрекъснато поддържам професионалното си ниво, като посещавам професионални семинари и обучения.

Изпълняваните от мен служебни задачи включват ръководството на всички дейности, свързани с управлението, развитието и обучението на персонала, както и воденето на необходимата отчетност и досиета. В момента ръководя дейността на отдел „Управление на човешките ресурси” във фирма със 75 служители.

По време на работата си имах възможността да работя в различни колективи. Мога да твърдя, че винаги съм поддържал добри работни отношения, както с ръководителите си, така и с подчинените си служители.

Сигурен съм, че с дългогодишният опит, който притежавам, и с професионалните си умения, ще бъда добър член на екипа на «XYZ» ООД.

Надявам се, че ще имам възможност за лична среща. Можете да ми се обадите по всяко време на посочения по-горе телефон за връзка.

Прилагам своята автобиография и препоръчително писмо от настоящия ми работодател.

С уважение: (подпис)
Иван Петров
01.03.20** г.
гр.София

Прочетено: 56,456 пъти Източник на статията: Портал Кариерист | 31.08.2008г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!