Искате да се преместите на друго работно място, при друг работодател или, дори, изцяло да промените своята кариера и да започнете да се занимавате с нещо съвсем различно? Или обстоятелствата ви принуждават да промените кариерата си, без да сте го искали? Ще ви помогнем да не направите грешка.

Новата кариера винаги изисква доста средства, енергия и усилия

Кой от нас не е мечтал да започне нов живот и да се захване с нещо напълно ново? Например, години наред да натискате стол в някой прашен офис, а после да вземете и да отворите туристическа фирма. Какви интересни перспективи ще се отварят пред Вас! Но, как да се решите да направите такава стъпка?

Промяна на кариерата

Презареждане на кариерата: Продължение след прекъсване

Как да започнете работа след дълго прекъсване? Хората, които започват работа след дълго прекъсване, не се намират в много лесно положение.

Промяна на кариерата 1

Презареждане на кариерата: Решителна промяна и нов старт

Как да си промените професия и да започнете нова кариера? Задачата изглежда доста трудна. Но, ако сте твърдо решени да си изградите нова кариера, то пречките трябва, само, да Ви дават сили да се борите.

Промяна на кариерата

Как да планираме нова успешна кариера

Никой няма да Ви пита, дали Вашата кариера е успешна и сте напълно удовлетворени. Само Вие можете да осъзнаете, че нещо сте пропуснали и кариерата Ви не е достатъчно успешна, а професионалната Ви реализация не е на мечтаното ниво.

Промяна на кариерата

Шест причини да напуснете веднага новата си работа

Ето, че най-накрая сте си намерили работа. За щастие новата ви позиция ви дава стабилност, възможност за развитие и професионални успехи. За съжаление, обаче, фирмата, в която сте кандидатствали, се оказва...

Промяна на кариерата

Най-често срещаните симптоми за това, че нещо не е наред с Вашата кариера

Ако имате повече от четири опасни симптома, замислете се да промените своята кариера.

Промяна на кариерата

Да бягате или да оставате? Как и дали да напуснете сегашната си работа

Преди някакви си 20-30 години смятахме, че колкото по-дълго работим в е дна фирма или организация - толкова е по-добре. Сега, ако спазвате този принцип, то несъмненно сте корав човек с високо ниво на лоялност към Вашата фирма. От другата страна, на пазара на труда сега се търсят хора, които могат ежедневно да проявяват гъвкавост и да приемат предизвикателствата на бързопроменящ се пазар.

Промяна на кариерата