Text: -A A +A

Всяка фирма търси начини да се намалят разходите. Въпреки естественото желание да се спестят пари по най-лесния начин, не бива да се отказвате от корпоративните партита. Това не е просто харчене на фирмени пари – това е добра инвестиция в персонала.

Фото: stock.xchng

С едно скромно финансово вложение в служебното парти можете да върнете своята инвестиция във вид на ефективна работа и лоялност на своите служители. Защо това със сигурност ще стане?

1. Хората чувстват вашата грижа за тях

Всички сътрудници много добре знаят, че сега всеки бизнес има проблеми и много работодатели съкращават своите работници. Но вие показвате, че ви е грижа за тях и провеждате забавни мероприятия дори това да ви e финансово трудно. Персоналът остава с вас ден след ден, демонстрира отлична работа и вие сте благодарни на служителите. Те ви отвръщат с още по-добра работа.

2. Екипът се сплотява

В повечето по-големи фирми има много отдели и дейности, разположени на различните етажи или дори сгради. Сътрудниците нямат нито време, нито място, където да могат да общуват.

По време на партито всеки сътрудник, без значение от нивото му в йерархията, може да общува с всеки свой колега. Личните връзки с колеги винаги помагат за по-добра работа.

3. Подкрепяте семейства на сътрудниците

Ако провеждате партито не само за своите сътрудници, а и за членовете на техните семейства, със сигурност покачвате авторитета на своята фирма в очите на членовете на семействата на своите сътрудници. Когато семейството те подкрепя и смята, че работиш в „чудесна фирма”, със сигурност ще се чувстваш малко по-щастлив.

4. Хората са благодарни

Кой не е изпитвал енергията и ентусиазма, който излъчват колегите след добре изкараното корпоративно парти?

Хората са благодарни за това, което фирмата прави за тях. Те остават с фирмата и с ентусиазъм продължават своята работа.

Инвестирайте в усмивките на своите служители и ще имате сплотен и успешен екип!

Прочетено: 1,163 пъти Източник на статията: Портал Кариерист | 03.01.2014г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!Коментари

Bнимaниe, измaмницa бpoди из Бългapия. Πocтъпили ca мнoжecтвo cигнaли в CДBP и ГДБOΠ зa Mapия Taбaĸoвa.


Мария се представя като Ралица Мирчева и телефонът, от който най-вероятно ще Ви се обади е 0895078200


Дамата иска пари за инвестиции, или забележете пари да Ви върне инвестициите и да Ви спаси от измамни схеми.


Оказва се,че според г-ца Табакова, спасяването от измамна схема изисква да сте жертва на измама.


Добави коментар