Text: -A A +A

Книга 21 начина да направите кариера от Брайън Трейси

Ако смятате, че сте способни да правите и да получавате много повече, отколкото имате в момента, то със сигурност сте прави. Книгата "21 начина да направите кариера" ще ви бъде полезнен съветник за изкачването към успеха във всяка професия.

Тази книга ще бъде полезна за хората, които искат изцяло да контролират своята кариера. Ако ви се струва, че сте способни на повече неща и затова заслужавате по-значителна заплата от тази, която получавате в момента, то е възможно това да е точно така.

От тази книга ще разберете, как да постигнете израстване както в заплатата, така и в кариерата. Тези 21 начина, които ще научите, са практични и изпитани методи, които могат да бъдат незабавно използвани, за да си осигурите стремителен ръст във всяка фирма.

Автор на книгата: Брайън Трейси (Brian Tracy)

За автора на книгата:

Брайън Трейси е един от водещите специалисти и консултанти в света в областта на мениджмънта, развитието на човешкия потенциал и персоналното израстване. Той е собственик на Brian Tracy International – фирма, занимаваща се с човешки ресурси, която се намира в Сан-Диего, Калифорния и има филиали в 31 държава по света.

Авторските права на превода: Портал Кариерист


Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!