Text: -A A +A

Изкачи се по стълбицата с нашите 6 предложения за дрехи, които ще те накарат не само да изглеждаш делово, но и чиито цени няма да те разорят.

Фото: stock.xchng

1. Черният костюм

Черният костюм е класика във фирмения етикет- изтънчен и едновременно с това не много скъп.Освен, че ще ви струва по-малко от 100 лв, ако го комбинираме с черна панделка завързана около кръста, това ще ви предаде по-модерен и по-елегантен вид.

2. Костюм с пола до колената

Този костюм, напомнящ много на дрехите създавани от Коко Шанел, ще си остане една от вечните класики.При него можем да комбинираме, актуалния за сезона цвят с черна пола.Този вариант ни дава много възможностти за комбинация, като едновременно с това с него няма никога да изглежадаме старомодни.

3. Пола под колената

Този вариант винаги ни предава нов, модерен и женствен вид в офиса.Една такава сатенена пола в някой от трите цвята- маслинено-зелено, кафяво и черно, си отива почти с всичко и би ни накарала да се чувстваме винаги уверени в себе си.

4. ”Мъжки” панталони

Ушитите по мярка панталони с мъжка кройка няма начин да не се впишат идеално в офис-етикета. Опитайте комбинацията от пуловер с дълъг и втален колан, или риза с жилетка комбинирани, естествено, с панталон.

5. Бяла риза с дълъг ръкав

Бялата риза е просто необходимост за вашия гардероб.Попитайте, ако трябва дизайнерите от Ралф Лорън.

6. Вълненото палто

Вземете си елегантно палто в някой от пастелните цветове, за да си предадете един завършен външен вид. Все пак, неговата мода никога няма да отмине.

Прочетено: 6,953 пъти Източник: actualno.com | 01.06.2006г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!