Text: -A A +A
Четете още в Имидж: коледно парти, парти, Етикет

Ако се притеснявате, че тазгодишното Ви парти може да мине сиво и скучно, вземете инициативата в собствените си ръце. Не позволявайте и тази година спомените Ви за служебното парти да се изпарят още на следващия ден. Как можете да подобрите атмосферата по време на коледното парти, да го направите весело и интересно? Като изиграете някои от игричките, които предлага Кариерист.

Фото: stock.xchng

Настъпва момента да изпратим успешната ни служебна година и да посрещнем нова, още по-успешна!

Ако се притеснявате, че тазгодишното Ви парти може да мине сиво и скучно, вземете инициативата в собствените си ръце. Не позволявайте и тази година спомените Ви за служебното парти да се изпарят още на следващия ден. Как можете да подобрите атмосферата по време на коледното парти, да го направите весело и интересно? Като изиграете някои от игричките (шегичките), които предлага Кариерист.

Игра 1. Котка

Внимание! Да не се провежда в близост до режещи и други опасни предмети! Да не се организира за група напълно трезви хора!

Хората застават в кръг и се хващат за ръцете.

Водещият казва на всеки участник на ухото (да не чуват останалите) названия на две животни. След това водещият изрежда на глас животните, а човекът, който е чул «неговото» животно трябва да клекне. Целта на играта е, съседите му отляво и отдясно да не позволят той да клекне. На участниците предварително е обяснено, че за всяко «успешно клякане» човекът получава една точка, а за всяко едно задържане на съседа – две точки.

Но, истинската цел на играта не е тази! Шегичката е в това, че второто животно на всеки участник е «котка».

По време на играта водещият започва бързо да изрежда животните, участниците започват да приклякват и да се боричкат. Когато всеки вече е участвал по един път, водещият казва: «котка»… Само представете си какъв ефект предизвиква това!

Игра 2. Познай какво работя

Внимание! Трябва да се осигури независимо участие на външни хора! Трябва да се осигури стимул (най добре финансов) за външните участници.

Участниците се разбиват на групи по видове дейност, която извършват във фирмата – например по отдели, сектори и т.н. Всяка от групите трябва да представи пред независимо жури работата която работят. Журито се подбира от напълно незапознати с дейността на фирмата хора – например, сервитьорите в ресторанта, симпатичните хора от съседните маси и т.н. Участието на журито се заплаща (с пари, чаша шампанско, обещания за преференциално обслужване през следващата година или др.).

Печели групата, която ще може без думи – само с жестове и мимика най-добре да обясни на журито както точно върши в работата си.

Четете още в Имидж: коледно парти, парти, Етикет
Прочетено: 115,432 пъти Източник: Портал Кариерист | 23.11.2006г.

Коментари

Пазете се от лицето Марио Иванов. Наркозависим е и е обигран в извършването на измами.


Извършва значителни по размер измами – многократно е викан и задържан в службите. Профилът му е на социопат, който обича жените и прави всичко възможно да си набави средства посредством финансови измами. Марио е бил на разпити в СДВР много пъти като срещу него има много досъдебни производства.


Аз работех за него, откровен женкар, нищо друго не го интересуваше.


Добави коментар