ДОБРЕ ДОШЛИ В ПОРТАЛ КАРИЕРИСТ!

Искате да се реализирате? Искате да направите добра кариера? Искате да запазите работата си или да намерите друга? Искате да започнете собствен бизнес и бизнесът Ви да процъфтява? Искате околните да Ви забележат и да Ви оценят?

Вие сте попаднали където трябва!

Целта на нашият Портал е да Ви помогнем да планирате кариерата си, да определите цели за самореализацията, да стигнете върха на кариерната стълбичка и да осъществите мечтите си. Няма значение, дали искате да се реализирате като предприемач и да работите за себе си или сте избрали да работите за някой работодател - пътят към върха е във Вашите ръце!

Никой не се ражда победител. Трябва да се борите и да полагате усилия, за да не останете на дъното на кариерата си. Вие, най-вероятно, притежавате интелект, способности и безброй скрити качества. Проблемът Ви е да ги покажете на околните в добра светлина и да се представите като добър специалист, колега или ръководител. Възможно е дори да изглеждате в очите на хората по-добър, отколкото е в действителност (в същност, това е целта на един кариерист).

Защо сме събрали на едно място хората, които правят кариера и предприемачи?

Защото успехът на едните зависи от успеха на другите! Бизнесът не може да процъфтява без перфектния персонал, а наемен работник никога няма да направи добра кариера, ако не знае правилата, по които функционира бизнесът.

Портал Кариерист е точното място, където можете да научите повече за хората, с които работите, да си намерите партньор, добър експерт в някаква област или работодател.

Знанията са покритие на Вашите амбиции. Информацията, която Ви предоставяме в този сайт е не само познавателна, тя е реално приложима за Вас. Ще намерите безброй практически съвети, безплатни идеи и полезни консултации.

Какво да не пропуснете да видите в Портал Кариерист:

Как да планирате кариерата си, да разберете тънкостите на пътя нагоре, да определите за себе си какво искате и как да го осъществите? За един кариерист е много важно да знае “забранените номера” в занаята. За да се чувствате по-добър от околните, да сте наясно с гадните номера, които могат да Ви прилагат или просто да знаете всичко за правенето на кариера Имате проблеми в работата? Ръководител сте и искате да се издигате по-високо? Нашият Портал е мястото за Вас!– вижте “Кариера”.

Имате собствен бизнес и искате (разбира се) той да е успешен? Или, може би, тепърва искате да станете предприемач? Разгледайте “Собствен бизнес”. Тук ще намерите наистина полезни неща за бизнеса си, съвети как да започнете, финансирате и развиете собствен бизнес, както и безплатни идеи за собствен бизнес.

“По облеклото посрещат – по ума изпращат”. Успешната кариера зависи и от впечатлението, което оставяте у околните. Бизнесът също не е изключение. Препоръките за външния вид, обноските, облеклото и бизнес етикета ще намерите в “Имидж”.

Посетете форум на Кариерист. Там също ще намерите много добри съвети, консултации и полезни за Вашата кариера и собствен бизнес неща.

Мрежата е мястото, където всички ние се събираме. Тук можете да се покажете и да видите другите. В нашия Справочник ще намерите фирми и организации които работят в областта на човешките ресурси, образованието и предлагат услуги за малък бизнес. Търсите професионалист в някаква област? - Рубриката Експерти в Справочника ни е мястото, където можете да намерите такъв.

Като един успешен кариерист трябва да не изпускате течението на живота покрай Вас. Ние събираме за Вас новините, които ще подкрепят Вашата кариера, работа и собствен бизнес – вижте “Новини”. Искате да популяризирате фирмата си и имате какво да кажете на света? Публикувате фирмена новина, прес релиз или пост релиз при нас.

Почини от работата! Изморени сте от работният ден, отегчени сте от ежедневието? Вижте “Кариеристка” и “Релакс”.

Искате да споделите своята история за кариерата, бизнеса или живота – пишете ни в “Истинският живот”. Четете истинските ни истории!

Цялото съдържание на Портала Кариерист ще намерите в “Карта на сайта”

 

Имате въпроси, забележки или препоръки към съдържанието на Портал Кариерист или просто искате да споделите нещо като един кариерист на друг кариерист – пишете ни.

Ако сте специалист в някоя област и Вашите съвети могат да бъдат полезни за посетителите на нашия сайт. Ако искате да споделите тънкостите и начините да правиш успешна кариера или собствен бизнес, заповядайте като експерт-автор на публикациите в Портал Кариерист.

 

Не забравяйте - Никога не е късно да направите кариера!

Пожелаваме Ви успешна кариера и добър живот!
 

Запознайте се с Общите условията за ползване на Портал Кариерист.